Siirry sisältöön

Tuotteet

Laadukkaat ratkaisut kaikkiin kohteisiin

iLOQ

iLOQ on markkinoiden ensimmäinen elektroninen lukitusjärjestelmä, jonka toiminta perustuu omavoimaisuuteen – iLOQ tuottaa tarvitsemansa energian itse avaimen työntöliikkeestä. Laajaan tuoteperheeseen kuuluvat asennettavat lukot, riippulukot ja kalustelukot. Monipuolinen tuote soveltuukin niin liikekiinteistöihin, toimistoympäristöön kuin asuinkäyttöön.

Abloy Pulse

Abloy Pulse on lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, jossa avaimet ja lukot kommunikoivat keskenään. Järjestelmän hallinnointi on helppoa pilvipalvelun kautta, ja turvallisuus on ensiluokkaista. Abloy Pulse tunnetaan nopeana, turvallisena ja luotettavana lukitusjärjestelmänä.

Abloy Easy

Uusi Abloy Easy on tuttu ja turvallinen mekaaninen lukko, joka soveltuu käytettäväksi kaikkialla, kodista konttorille ja varastosta virastoon. Abloy Easy tarjoaa sujuvuutta ja varmuutta vuosiksi eteenpäin – pitkä patentti tuo turvaa aina vuoteen 2040 saakka. Kustannustehokas EASY on sarjoitettavissa aiempaa laajempiin kohteisiin. Tuote tarjoaa myös entistäkin varmemman tunnistamisen ja paremmin hallittavan avainjakoprosessin.

Lue lisää

Yale Doorman älylukko

Ei enää epävarmuutta lukitsematta jääneestä ovesta, Yale Doormanin automaattinen lukintatoiminto lukitsee oven automattisesti sen suljettuasi. Lisäksi lukon sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä tai jos valitset turvatilan, saat hälytyksen myös oven aukaisuista. Älylukko on suunniteltu ja valmistettu kestämään pohjoismaisia, vaativia olosuhteita.

Lue lisää

Yale Linus älylukko

Yale Linus® -älylukko on turvallinen oven lukko, joka mahdollistaa avaimettoman kulun sekä tuo uudenlaista hallintaa ja helppoutta arkeesi. Näe kuka ovestasi kulkee ja milloin, anna vieraillesi virtuaalisia avaimia ja tarkista onko ovesi avoinna vai suljettu. Yale Linus® –älylukossa on tyylikäs muotoilu yhdistettynä huipputason teknologiaan.

Lue lisää

Oviautomatiikka

Valikoimiimme kuuluvat laadukkaat oviautomatiikan tuotteet vaativaankin käyttöön. Ota yhteyttä ja kysy lisää oviautomatiikan mahdollisuuksista!