Siirry sisältöön

Lukitusten asennus

Lukitussaneeraukset ja lukkojen asennus

Teemme kaikki lukkotyöt niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiin. Kokonaisvaltaiset palvelumme ulottuvat aina lukostojen suunnittelusta asennukseen ja käyttöopastukseen. Asennamme muun muassa mekaaniset ja sähköiset lukot, ikkunaympäristön lukot, palonsulkujärjestelmät sekä ovi- ja porttiautomatiikan. Käytössämme on monipuolinen tuotevalikoima, johon kuuluvat monet laatumerkit, kuten Abloy ja iLOQ.

Lukitussaneeraus

Vanhojen lukitusjärjestelmien uusimista on syytä pohtia viimeistään silloin, kun tekninen käyttöikä ei enää vastaa nykyaikaisia turvallisuusvaatimuksia. Lukitusten uusiminen tuo turvaa myös kopioimiselta järjestelmiin, joiden patenttisuoja on jo rauennut.

Teemme vanhojen talojen lukitussaneeraukset taloyhtiöille luotettavasti ja varmasti. Meillä on pitkä kokemus lukitussaneerauksista erikokoisiin ja -ikäisiin taloihin.

Uudiskohteiden heloitus

Uudiskohteiden heloitus eli lukkojen asennus on osa perinteisintä lukko-osaamistamme. Meiltä hoituu lukkojen asennus kohteeseen kuin kohteeseen, aina ammattitaidolla. Käytössämme ovat alan parhaimmat lukkotuotteet ja aina uusin tieto asennuksista.

Esteettömyysratkaisut

Meiltä saat esteettömyysratkaisut kaikkiin kohteisiin. Suunnittelemme oviautomatiikkaratkaisut ja esteettömän kulun juuri asiakkaan tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää!