Siirry sisältöön

ABLOY EASY

Kaipaatko lukitukselta helppoutta ja turvaa? Etsitkö lukitusratkaisua, johon voit luottaa nyt ja tulevaisuudessa? Jos vastasit kyllä, tuotteesi on ABLOY EASY. Tuttu ja taatusti turvallinen Abloy-tuote on helppokäyttöinen ja selkeä – EASY on suunniteltu kestämään sukupolvelta toiselle.

Sähköiset lukitusjärjestelmät ovat kehittyneet viime vuosina huimasti ja uusimmat innovaatiot ovat tulleet jäädäkseen. Monien mahdollisuuksien teknologialla on toki paikkansa, mutta tarve modernille, mekaaniselle lukitukselle on edelleen suuri. Tähän tarkoitukseen on kehitetty toimintavarma ja kestävä ABLOY EASY.

Mutkaton ja mekaaninen EASY

ABLOY EASY edustaa luotettavaa Abloy-laatua parhaimmillaan. Tuote on suunniteltu käteen sopivaksi, ja siinä on edeltäjiään isompi avainlehti. Myös avaimen väritunniste on iso ja helposti erottuva. Käyttöominaisuuksiltaan varmaan ja luotettavaan tuotteeseen on liitetty mukaan lisäksi QR-koodi takaamaan varman tunnistamisen ja helposti hallittavan avainjakoprosessin.

EASY-tuotteet soveltuvat käytettäviksi monissa eri kohteissa. EASYn voi asentaa sekä kotiin että varastoihin, toimistoympäristöön tai vaikkapa vapaa-ajan asunnolle. EASY on lisäksi sarjoitettavissa aiempaa laajempiin kohteisiin.

Mekaanisten lukkojen käyttäjät odottavat lukitukseltaan tietenkin myös pitkää ikää. ABLOY EASY tarjoaakin pitkän patentin tuomaa turvaa aina vuoteen 2040 asti. Pitkäikäinen ja helppokäyttöinen avain on kestävä myös ympäristön kannalta, sillä sen materiaalit läpäisevät tiukimmatkin vaatimukset. Abloy on myös sitoutunut kierrättämään kaikki avaimien ja lukkojen metalliosat uudelleenkäyttöä varten.

Luotettavaa lukkopalvelua vuosien kokemuksella

Turun Lukkopiste tarjoaa ABLOY EASY -lukitusjärjestelmät aina luotettavasti. Yritys on hoitanut lukkojen asennukset ja lukitusten saneeraukset ammattitaidolla jo vuosikymmenten ajan. Turun Lukkopiste palvelee yrityksiä, taloyhtiöitä ja yksityisiä asiakkaita Turussa ja lähikunnissa.

ABLOY EASY kätevästi Turun Lukkopisteestä – tutustu tarkemmin!